Instagram i februar: utreisetrang, feiringer og maskefall

  1. Én dag lengre, og full av innhold.

2. Mens dagene ble lysere, malte vi oss som vårblomster.

3. Det ble noen hjemmedager med sykdom. Livet utenfor gikk sin gang, mens eventyrlige narrativer utfoldet seg inne i vår lille boble.

4. Jeg fotograferte. Iscenesatte for produktfotografering, dvelte ved de minste hverdagsøyeblikkene og fanget solstrålenes dans over vår lille verden.

5. Så dro jeg til Sørlandet for å besøke søsteren min. Der var det som vanlig all verdens hjerterom. Jeg ble servert kunstferdig og smakfullt sammensatte matretter, alt var harmonisk og vakkert rundt meg, og jeg fikk sove foran flammene.

6. Plutselig åpnet det seg en scene for meg, og jeg fikk lov til å fotografere den. Jeg elsker å ta bilder i miljøer med karakter.

7. Som alltid tok vi oss en runde på et utvalg bruktbutikker. Vi fant hver våre ting som snakket til oss, og var enige om at det hadde vært en god dag for gjenbruk.

8. Ingen jentehelg uten lange turer på café og minring over både ting som har vært og ting man drømmer om. Vi satte oss godt til rette i en atmosfære vi bare ville forbli i. I den grad det går an å få seg en stamplass på et sted man besøker 2-3 ganger i året, er denne det. Jeg lengter tilbake.

9. Det ble lørdag ettermiddag, og vi spiste et fantastisk måltid på indisk restaurant. Etterpå utfordret vi været og gikk en lang tur i lysløypa, i dyp snø. Det er godt å bruke kroppen og kjenne at viljen er sterk nok til å klare utfordringer som kan føles overveldende til å begynne med. Etter turen fyrte vi opp i ovnen, drakk oss hver vår kopp te og så film inn i de sene nattetimer.

10. Ei innholdsrik helg gikk mot en slutt, og etter et siste herremåltid og en siste lunende kopp kaffe, satte jeg meg på toget i retning hjem. Full av god energi, og med flere skatter i bagen som jeg gledet meg til å dele med de hjemme.

11. Det var godt å komme hjem, men overgangen fra harmonisk helg til en hverdag med litt overveldende endringer ble litt for brå. Det ble et par humpete uker, men jeg ble desto flinkere til å ta vare på de små øyeblikkene av glede. Solas spill over hjemmet vi bor i. Søskenkjærlighet. Min helt egen morsdag. Takknemligheten over å få kake en helt vanlig hverdag. Overraskelsesmåltid fra M, med alle slags eksotiske smaker.

12. Det var karnevalsmåned, og jeg tok bilder inspirert av det. Samtidig så jeg fram til å kaste min egen maske. Jeg har båret på en hemmelighet lenge, og er utålmodig på å få sluppet den løs. Bare noen dager til nå, så kan jeg gi den vinger.

13. Det nærmet seg bursdagstid, og vi inviterte til barneselskap for D. Selv om det var vinterferie, dukket et lite knippe venner opp, og det ble en koselig fest. Etterpå kom familien på selskap, og det ble både flere gaver og mer kake.

14. E dro på vinterferiebesøk til venner i Tyskland, jeg brukte strikking til meditasjon, det ble bursdag helt på ekte, og D lengtet etter storesøster.

Februar rant ut, og vi tok mars i hånda og leide den varsomt med oss. Nå ser vi fram til stadig lysere dager, vårtegn og solas kjærtegn over ansiktet.

Previous
Previous

Let´s do 52/9: Childhood memories

Next
Next

[DIY/Green Living] Tørkeballer i stedet for tøymykner