Skjærtorsdag

Etter rolige påskedager, skjedde plutselig en taktendring. På skjærtorsdag kom I, som var utvekslingsstudent hos oss forrige skoleår, på besøk. D oppsøkte henne umiddelbart med vannfarger, ark, pensler og glitter. Kunst ble skapt. All distanse i tid og geografi forsvant like fort som morgenduggen for sola.

Perleblomstene spratt ut, og spredte en forsiktig, søtlig duft i rommet.

E begynte å sy på bokstaver på russedressen sin, og minnet oss om at vårens vakreste eventyr (for noen) er like rundt hjørnet.

Etter hvert kom også mamma og A på besøk, og etter en lang påskelunsj bestemte vi oss for å gå en tur i frisk luft. D ble først litt lei seg over at det ikke lå iskrønsj på vannpyttene, men ble desto gladere da hun innså at det innebar at det er blitt sesong for å hoppe i sølepytter.

Etter en god spasertur gikk vi til naboene, hvor vi var invitert på innendørs grillmat (det er tross alt ikke tidenes påske værmessig, dette…). Der var det også fullt hus, og til sammen var vi nok til å fylle en middels stor buss. Det ble etter hvert kveld, og de minste gikk og la seg. Vi andre spilte Monopol ut i de sene nattetimer.

Previous
Previous

Let´s do 52/13: Fresh

Next
Next

To år gamle minner