Let´s do 52/15: Fake

I dag har jeg juksa litt. Det lønner seg sikkert ikke å jukse, for jeg fikk i liten grad til det jeg ville. Men noe må jeg jo vise til, så jeg har plukket ut et lite knippe bilder som så vidt slapp gjennom sensuren.

Her har jeg lekt meg i Lightroom, og testa ut en metode for å endre farge på bakgrunnen. Ikke vanntett, men med litt mer øving kan det kanskje bli bra.

Vi har ingen kjempekjemperosa vegger hjemme hos oss. Veggen D poserte mot et mørkt blå…

For tiden drømmer D mye om spesielt to ting: å lære seg å plystre og å kunne blåse tyggegummibobler. Ingen av delene ser ut til å være innen rekkevidde helt umiddelbart. Men i dag testa vi ut et lite triks, så det så ut som hun kunne blåse bobler i ekte Hubba Bubba-størrelse.

Alt vi trengte for å skape illusjonen var en rosa vannballong…

Så er det historien om det siste bildet… Her skulle jeg prøve meg på levitation photography, og jeg visste akkurat hvordan jeg skulle løse det, rent teknisk. Alt var planlagt og gjennomfør inne i hodet mitt.

Det har blitt vår de siste dagene, men vinden er fortsatt lumsk. Vi satte derfor sammen et helt lite størreteam for å sørge for friksjonsfri gjennomkjøring, så ingen barnetær skulle bli kalde. Alt vel så langt…

Skuffelsen oppstod da jeg lastet inn bildene på Macen for å gjøre etterarbeidet. Da innså jeg at til tross for all prepping ser det bare ut som superhelten vår står på bakken… Skuffet over meg selv måtte jeg fortelle D at jeg ikke hadde fått det til å se ut som hun kan fly likevel. Hun ble helt stille, før hun så på meg med de store, blå øynene sine:

- Men, mamma, jeg kan jo fly!

Hun trenger ikke et lurebilde eller å late som. For henne finnes ikke juks, bare god fantasi og en ukuelig livsglede.

#letsdo52

#fake

Previous
Previous

Let´s do 52/16: Routine

Next
Next

Forberedelser til den grønne sesongen